We upgraden ons magazijn van 4 tot 7 september 📦 Daarom verzenden we pas weer pakketten vanaf zondag 8 september, maar je kunt nu al je bestelling plaatsen🎉

Discrete levering en verpakking
Retourneer binnen 365 dagen
Gratis verzending boven €45
  • Discrete levering en verpakking
  • Retourneer binnen 365 dagen
  • Gratis verzending boven €45
Illustratie van de rug en achterwerk van een man Illustratie van de rug en achterwerk van een man
Gidsen
Copywriter
Laatste upate:18/06/2024

Prostaatmassage voor beginners: de basics

Inhoudsopgave

In deze blog verdiepen we ons in de wondere wereld van de prostaat en genot.

We beantwoorden al je vragen over de mannelijke G-spot: het wat, het waar en het waarom.

Daarna geven we tips, speeltjes en trucs om die prostaat droog te melken, waardoor je misschien wel het

beste

orgasme

van je leven krijgt.

Wat is de prostaat?

De prostaat is een kleine klier ter grootte van een walnoot die zich net onder de blaas en voor het rectum bevindt bij mensen die als man ter wereld komen.

Deze klier is een belangrijk onderdeel van het voortplantingssysteem; hij produceert een speciale vloeistof die zich mengt met zaadcellen uit de testikels en andere ingrediënten uit verschillende klieren om sperma te maken.

Dit prostaatdrankje voedt en beschermt de snelle zwemmers niet alleen, maar is ook essentieel voor de vruchtbaarheid.

Waar zit de prostaat?

De prostaat(1) is een kleine klier die zich net onder de blaas(2), voor het rectum bevindt. Hij zit als een donut om de urinebuis gewikkeld.

Het mooie van de prostaat is dat je hem op veel verschillende manieren kunt stimuleren.

Je kunt hem uitwendig stimuleren door constante druk op het perineum uit te oefenen, of inwendig via het rectum.

illustratie van mannelijke anatomie met prostaat en blaas

Waarom de prostaat de mannelijke G-spot wordt genoemd

De prostaat wordt vaak de mannelijke G-spot genoemd omdat het, net als de vrouwelijke G-spot, een erogene zone is, vol zenuwuiteinden. Hierdoor is hij supergevoelig voor aanraking en druk.

Als je een intensieve prostaatmassage, kun je worden beloond met een orgasme over je hele lichaam dat heel anders is dan een penisorgasme.

Voorbereiding op prostaatmassage

Je moet een paar dingen weten voordat je anaal gaat spelen:

  • anaal spelen mag nooit pijn doen; neem langer de tijd of stop als het onprettig aanvoelt.
  • Wat is er nodig voor een goed partnerspel: je moet vooraf én achteraf communiceren, bijvoorbeeld over je verwachtingen, waar je huiverig voor bent, wat je lekker vond en wat niet.
  • Het kan een rommeltje worden: het verkennen van de achterdeur kan altijd rommelig worden, maar er zijn dingen die je kunt doen om dat zoveel mogelijk te voorkomen (zie hieronder).
  • Prostaatspel is geen garantie voor een orgasme: het kan zijn dat je de eerste keer of zelfs de eerste paar keer geen prostaatorgasme krijgt als je niet ook andere vormen van stimulatie gebruikt.
  • Opwinding is essentieel: als de penis zich met bloed vult, helpt dit om de weefsels en spieren rond de prostaat te ontspannen. Hierdoor wordt het anale spel gemakkelijker en comfortabeler.
  • tijd; speel met je penis, je ballen, of datgene dat je het meest opwindt.
  • We adviseren altijd om minstens 30 minuten voor een anaal spel te douchen Je kunt hier.
illustratie van 3 mannen in verschillende posities voor prostaatspel

Melk je prostaat als een pro

Jij of iemand die je zeer na staat, kan de mannelijke G-spot lokaliseren, en je kunt kiezen of je anale seksspeeltjes voor beginners wilt gebruiken, of dat je werkt met wat je hebt (je vingers).

  1. Zoek om te beginnen een houding waarin je je prettig voelt. Enkele populaire posities zijn: op je zij liggen, hurken, of op je rug liggen met je benen gebogen.
  2. Gebruik vervolgens wat anaal glijmiddel en smeer zowel de vinger of het speeltje als de rand van je anus in. Gebruik meer dan je denkt nodig te hebben!
  3. Schuif dan langzaam het speeltje of je vinger het rectum in. Als je een vinger gebruikt, probeer hem als je ongeveer 2,5 - 5 cm binnen bent, naar je navel te krullen.
  4. Wanneer je je bestemming hebt bereikt, voel je een kleine bult ter grootte van een walnoot.
  5. Gefeliciteerd! Je hebt zojuist je prostaat gevonden.
  6. En nu komen we bij het beste deel: probeer het speeltje of je vinger te bewegen met ronddraaiende wrijfbewegingen, tikken of regelmatige druk. Ga voor wat het beste voelt.

Als je samen met een partner bent, vergeet dan niet de nazorg: samen opruimen, knuffelen, een kletspraatje, of zelfs het delen van snacks kan de ervaring nog lekkerder maken.

Het kiezen van het juiste seksspeeltje voor de prostaat

Begin klein en ga voor siliconen speeltjes. Deze zijn zacht en flexibel en perfect voor beginners. Zoek naar exemplaren met een gebogen vorm om gemakkelijk de prostaat te bereiken en een bolvormige kop voor gericht genot.

We raden aan om een prostaatstimulator-set te gebruiken. Zo kun je experimenteren en voor groter gaan wanneer je je daar prettig bij

Voer de spanning op met vibraties, afstandsbediening of dubbele stimulatie van zowel het perineum als de prostaat. Of het nu gaat om speeltjes specifiek voor de prostaat, anale kralen voor meer genot of buttplugs om mee te beginnen, er gaat een wereld aan mogelijkheden open om te verkennen.

Speeltjes moeten op dezelfde manier behandeld worden als vingers, ze moeten zowel ervoor als erna schoongemaakt worden, en je moet veel meer glijmiddel gebruiken dan je denkt nodig te hebben, zowel op het speeltje zelf als op de rand van je anus.

Kies speelgoed met een breed uitlopende bodem, zodat er niets zoek raakt!

Illustratie van veel verschillende prostaat- en anale seksspeeltjes in oranje, zwart en blauw

Voordelen van prostaatmassage

Het regelmatig verwennen van je prostaat heeft meer voordelen, zoals:

  • Meer zin in seks
  • Verbeterd uithoudingsvermogen
  • Meer controle over de ejaculatie
  • Prostaatorgasmes
  • Ontspanning
  • Vertrouwen in je eigen lichaam
  • Vroeg waarnemen van veranderingen

Door het anale spel kun je sterkere erecties krijgen, verbeterd uithoudingsvermogen, orgasmes door je hele lijf, en verbeterde controle over je ejaculatie, en als de kers op de taart komt er een grote dosis endorfines vrij!

Conclusie

Het eindresultaat! Je hebt onze booty boot cursus helemaal afgerond en je begrijpt nu de cruciale rol van de prostaat, de voordelen ervan, de speeltjes en technieken die je kunt gebruiken, en nog veel meer!

Of je nu alleen speelt of samen met een gelukkige partner de ervaring beleeft, benader de mannelijke G-spot met nieuwsgierigheid, voorzichtigheid en een open geest!

Tot de volgende keer, veel plezier met je ontdekkingsreis!

Gerelateerde artikelen

    Abonneer je en ontvang 10% korting op je volgende bestellingMeld je aan voor Sinful's nieuwsbrief

    Meld je vandaag nog aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop. Kijk ook uit naar VIP-toegang tot geweldige aanbiedingen, gerichte marketing, exclusieve lanceringen en coole wedstrijden. Je kunt je toestemming altijd intrekken. Lees meer over onze verwerking van persoonlijke gegevens en je rechten in ons privacybeleid.

    Discrete levering en verpakking
    Retourneer binnen 365 dagen
    Gratis verzending boven €45

    Levering

    Veilige betaling

    Sinful / Mcompany, Koperslager 8, 6422 PR Heerlen - BTW: 32887848

    Alle modellen zijn 18 jaar of ouder.

    Copyright © 2008-2024 Sinful